Image of Stohl András

Stohl András

Sorry, couldn't find any biography for Stohl András. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 23, 1967 In Budapest, Hungary
Movie/TV Credits:
15
First Appeared:
In the movie Könyörtelen idők 1992-02-14
Latest Project:
Movie Valami Amerika 3 2018-02-15
Known For
Poster of Pappa pia
Poster of A Játékkészítő
Poster of Divorce
Poster of Nejem, nőm, csajom
Filmography
Movie Valami Amerika 3 Kokó 2018-02-15
Movie Pappa pia Wizy 2017-08-15
Movie A Játékkészítő Játékkészítö 2016-05-26
Series Divorce Bálint Sáfár 2015-11-19
Movie István, a király - 30. éves jubileumi előadás Koppány 2013-08-20
Movie Nejem, nőm, csajom Attila 2012-12-19
Movie Rap, revü, Rómeó Pele 2004-01-04
Movie My Father, Rua Alguem 5555 Werner M. 2004-10-12
Series Napoleon Second Lieutenant 2002-10-07
Movie Csocsó, avagy éljen május elseje! Veréb Géza, focista 2001-12-06
Movie Rosszfiúk Lehota Árpád 2000-02-03
Movie Meseautó Szűcs János 2000-12-14
Movie Európa expressz Béci 1999-03-18
Movie Presszó Gábor 1998-10-01
Movie Könyörtelen idők Cövek 1992-02-14